“Horen wat jij vertelt”

Workshops

Workshop “kennismaking met Haptotherapie”:
Wil je weten of Haptotherapie bij je past? In deze workshop kun je kennismaken met de verschillende werkvormen die gebruikt worden tijdens de Haptotherapie. Je krijgt de kans om te ervaren dat je veel over jezelf te weten kunt komen als je goed luistert naar jouw gevoel. Je krijgt een eerste indruk van wat je met Haptotherapie kunt bereiken.
De workshop duurt 2 uur.
Het tarief voor deze workshop is € 30,00 inclusief BTW.

Workshop “luisteren naar je gevoel”:
In deze workshop krijg je de gelegenheid om je bewust te worden van de signalen die jou lichaam je geeft. Tijdens ervaringsoefeningen merk je aan den lijve dat je gebruik kunt maken van jouw gevoel. Je gaat stil staan bij wat goed is voor jou en wat niet .  We geven een aanzet naar een betere balans tussen denken, doen en voelen.
De workshop bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2 uur.
Het tarief voor deze workshop is € 90,00 inclusief BTW.

Workshop “ken je grenzen”:
In deze workshop staan we stil bij wat jouw lichaam je vertelt over jouw grenzen. Je ervaart aan den lijve wat voor jou te veel, te vaak, te snel, te hard, te dichtbij etc. is en hoe jij daar op reageert. Je krijgt de kans te voelen hoe het is als je niet over je grens gaat of laat gaan. We vergroten je mogelijkheden om in je dagelijks leven te handelen naar jouw grenzen.
De workshop bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2 uur.
Het tarief voor deze workshop is € 90,00 inclusief BTW.

De workshops worden gegeven in groepen van 4 tot 6 personen. Ben je geïnteresseerd in één van de workshops? Geef je telefonisch of via het contactformulier op. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht wanneer de eerstvolgende workshop gepland staat.
De  workshops kunnen ook  op maat voor een bedrijf of instelling worden verzorgd. In onderling overleg wordt dan een specifiek aanbod voor de betreffende doelgroep samengesteld. Vraag via het contactformulier of telefonisch informatie en een offerte op.