“Horen wat jij vertelt”

Zelfkonfrontatiemethode

Een Zelfonderzoek op basis van de Zelfkonfrontatiemethode (ZKM)
Een zelfonderzoek op basis van de Zelfkennismethode (ZKM) is een wetenschappelijk onderbouwde methode die diep inzicht geeft in hoe onze gedachten en gevoelens ons handelen sturen.   Jouw  gedachten worden geordend, je  gevoelens worden gehoord. Het verhaal onder jouw verhaal wordt zichtbaar. De rode draad in je leven wordt duidelijk en tegelijkertijd jouw diepste wensen en belemmeringen. De inzichten zetten je in beweging. Hierdoor ontstaat er ruimte voor groei. Je ontdekt zelf waar je heen wilt, waar je tot nu toe door werd tegengehouden en via welke weg je jouw doel wél kunt bereiken. De methode kan je helpen de regie over je leven terug te krijgen. Met de resultaten van het ZKM zelfonderzoek ga je aan de slag in je dagelijks leven.
Een zelfonderzoek bestaat uit een serie intensieve gesprekken die in totaal gemiddeld 10 uur in beslag nemen.  

Voor wie?
» Verlang je naar zelfinzicht en groei?
» Loop je vast en wil je onderzoeken hoe dat komt en hoe je weer in beweging kunt komen?
» Ben je ontevreden en wil je zelf de regie pakken richting meer voldoening?

Dan kan een zelfonderzoek volgens de Zelfkonfrontatiemethode de juiste keuze zijn.

Tarief:
Voor particulieren is het tarief voor een zelfonderzoek volgens de Zelfkonfrontatiemethode €850,-. In veel gevallen wordt een zelfonderzoek door de werkgever vergoed. 
Het tarief voor een zelfonderzoek via de werkgever bedraagt €1.250,-.

Garantie voor kwaliteit:
Sinds 2009 ben ik ZKM coach ®. De ZKM wordt wetenschappelijk ondersteund door het research-programma “Valuation and Motivation” van prof. dr. H.J.M. Hermans aan de Universiteit van Nijmegen. Dit programma heeft internationaal excellente waardering ontvangen. Mijn kwaliteit als geregistreerde ZKM coach ®  wordt gegarandeerd door de opleiding Waarderingstheorie en ZKM verzorgd door dr.M.F. Poulie, van de opleiding Reflection & Action te Nijmegen.